Particulieren en organisaties kunnen Vriend worden van Biesland. Je geeft als Vriend steun aan een duurzame ontwikkeling van de polder. Je kunt actief meedoen met activiteiten of je kunt je op de hoogte laten houden via onze website en nieuwsbrieven. Je kunt al Vriend zijn met een jaarlijkse bijdrage vanaf € 10. Op dit moment zijn er rond 350 Vrienden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestiging. Als Vriend van Biesland kun je kiezen uit twee betaalwijzen, waarbij wij - met het oog op de kosten - voorkeur hebben voor betaling via automatische incasso.

  1. Automatische incasso: Kies in het aanmeldingsformulier voor "Ja" bij Automatische Incasso. Na het versturen van het Aanmeldformulier krijg je van ons een machtigingsformulier toegestuurd, met een retourenveloppe. De jaarlijkse automatische incasso vindt plaats in het najaar. Je ontvangt dan een aantal dagen voordat er geïncasseerd wordt een e-mail (of via de post als je geen e-mail hebt) met de melding wanneer geïncasseerd wordt.
  2. Je betaalt jaarlijks zelf: Kies in het formulier voor "Nee" bij Automatische Incasso. Je ontvangt van ons jaarlijks in het najaar per e-mail (of via de post als je geen e-mail hebt) een verzoek om je bijdrage over te maken.


Vragen over je lidmaatschap?

Indien je vragen hebt over je lidmaatschap of een betaling, of indien je je lidmaatschap wilt opzeggen, kun je een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Aanmeldformulier Vrienden

Voorletters(*)
Verplicht invoerveld!

Tussenvoegsel

Achternaam(*)
Verplicht invoerveld!

Voornaam(*)
Verplicht invoerveld!

Adres en huisnummer(*)
Verplicht invoerveld!

Postcode(*)
Verplicht invoerveld!

Plaatsnaam(*)
Verplicht invoerveld!

Telefoonnummer
Invalid Input

E-mail adres(*)
Verplicht invoerveld! Controleert u a.u.b. of het door u opgegeven e-mail adres juist is ingevoerd.

Donatie (€)(*)
Verplicht invoerveld! Vul s.v.p. een bedrag in (minimaal € 10,-)

Het bedrag dat u jaarlijks wenst te doneren (minimaal € 10,-)

Automatische incasso?(*)
Ongeldige invoer

Bank/girorekening (IBAN)(*)
Verplicht invoerveld!

Anti spam vraag
Ongeldige invoer

Vrienden van Biesland

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: